Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як "Карпати" "Говерлу" розгромили (ВІДЕО)

4 жовтня 2015 р., 13:28

Пропустили ужгородці 4 голи, не забили жодного

10-й тур. 03.10.2015, 14:00. «Авангард», Ужгород. 100 глядачів.
Сонячно. +24°С

Арбітр – Віталій Романов (Дніпропетровськ).

Асистенти арбітра: Ігор Гарлач (Ужгород), Андрій Мотика (Тернопіль).
Четвертий арбітр – Петро Котубей (Виноградів, Закарпатська обл.).

Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).

«ГОВЕРЛА» U-21: Блох, Микитишин, Лисаченко, Котьо, Ковчар (Павлич, 57), Добровольський, Тома, Пітел, Білий (Хоменко, 59), Русин, Беца (Бако, 65).
Запасні: Погоріляк, Омельченко, Ковач, Коваль.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.

«КАРПАТИ» U-21: Мозіль, Сениця, Грось, Маркович, Лобай, Вербний, Михайловський (Яструб, 82), Богач (Грисьо, 68), Завійський, Савошко, Гуцуляк (Пучковський, 55).
Запасні: Сілецький, Гладкий, Дзядикевич.
Тренер – Роман Зуб.

Голи: Богач, 32, Вербний, 40, Гуцуляк, 53 (пен.), Яструб, 87.

Попередження: Русин, 37, Хоменко, 89 – Михайловський, 68, Грисьо, 83.

Після двох поспіль розгромних перемог, карпатівцям слід було закріпити цей успіх, здобувши третю поспіль звитягу, бажано із великим рахунком, аби покращити різницю забитих та пропущених голів. Тож до Ужгорода молоді «леви» їхали із серйозною мотивацією та великим бажанням, а головне – із впевненістю у власних силах.

Щоправда, «Говерла» з перших хвилин дала зрозуміти, що не збирається в черговий раз поступатися із великим рахунком, тим паче у принциповому матчі. І десь до середини першого тайму їхня оборона зробила усе можливе для того, аби нападники «Карпат» не змогли бодай раз пробити по воротах. Однак згодом львів’яни таки відшукали тріщини і шпарини у формації суперника.

Найкраще масований захист ламати через фланги. Саме цим карпатівці і зайнялися. Маркович, як завжди, підключився до атаки і з флангу виконав передачу низом в центр карної зони. Захисник доволі незграбно спробував зупинити м’яча, але не втримав рівноваги, чим вдало скористався Богач, який далеко не з ідеальної позиції примудрився не сильно, але дуже точно пробити низом у кут воріт!

Варто також зауважити, що кожен свій момент «Карпати» створювали після того, як проламували чи прочавлювали редути «Говерли». Але знайшовши ключик до воріт закарпатців, далі вже було значно легше. На 40-ій хвилині Гуцуляк звільнився від опіки і пробив низом, але кіпер парирував м’яча перед собою (сонце світило йому просто в очі), якого у сітку добив Вербний. Однак лайнсмен зафіксував у Назара офсайд. Та не пройшло і хвилини, як Вербний таки забив свій гол! Після пасу з флангу від Михайловського, Назар точно пробив низом в один дотик. І це при тому, що граючи на позиції опорника, у Назара далеко не часто виникають гольові моменти...

Одразу ж по перерві Вербний ледь не підловив голкіпера на помилці, але пробив повз ворота. А Гуцуляк не схибив. Отримавши м’яча після кутового, Олексій змусив суперника сфолити у власному штрафному – суддя одразу ж вказав на точку. Сам постраждалий чітко виконав вирок і зробив рахунок вже крупним – 0:3. І практично одразу ж Олексій пішов відпочивати, а замість нього на поле вийшов Тарас Пучковський, який нарешті залікував усі свої «болячки» і повернувся до гри після 11-місячної перерви. Ледь не одразу ж Пучковський міг і відзначитися. Після класної атаки, Маркович п’ятою скинув м’яча під удар Тарасу, який сильно пробив, але захисник встиг підставити ногу і переправити круглого на кутовий. Буквально за кілька хвилин Пучковський знову знайшов собі момент, коли на ривку дуже здорово відкрився для передачі, але й тут не пощастило – кіпер у шпагаті примудрився витягнути м’яча з кута.

«Карпати» не зупинялися – для дотримання «марки» слід було забити четвертий гол. І «леви» таки дотиснули господарів – вийшовши у контратаку, Савошко пролетів центром і віддав на фланг Пучковському, який класно вирізав м’яча на дальню штангу, де Яструб, у падінні головою, відправив круглого у сітку. Але й цього було мало – спершу Савошко, а потім і Пучковський могли довести рахунок до непристойного...

Таким чином «Карпати» здобули третю поспіль перемогу із великим рахунком і покращили не лише турнірне становище, але й різницю забитих та пропущених голів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp