Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" позмагається з "Карпатами"

4 жовтня 2015 р., 12:01

Гра вже сьогодні, 4 жовтня. Ужгород. Стадіон "Авангард"

Львівські креативники останнім часом полюбляють огортати сумнівної якості цукерочки в яскраві обгортки. Що не тур, то дербі. Тиждень тому було Галицько-Волинське, нині Карпатське. Дожилися до того, що гру наступного туру проти "Ворскли" іменували біло-зеленим дербі. Ось лишень зустріч з "Шахтарем" "львівським дербі" ніхто назвати не наважується. Зрозуміло, бо фанати не зрозуміють.

Насправді ж клубний менеджмент "Карпат" мав би усвідомити, що статус дербі спортивним поєдинкам присвоюється не тільки через географічну близькість суперників чи схожість кольорів, а найперше через непоступливість, принциповість футбольного протистояння. Матчі галичан із "Волинню" в цьому аспекті адаптувати під гучне визначення ще якось можна. Зате під час поєдинків "Говерли" і "Карпат" найбільша для пересічного вболівальника інтрига полягає в тому, що він до завершення гри зробить швидше – задрімає чи припинить перегляд. Такі, на жаль, реалії нинішнього "дербі".

Припустимо, панам Шуфричам на вигляд своєї команди справді начхати. Але ж карпатівці не лише владу заявами штибу "не виділите землю – перестану клуб фінансувати" шантажують. Тому пора б нарешті статусність поєдинків доводити якістю гри. Починаючи з себе, а не дочікуючись, поки суперник рівню відповідатиме. Тим паче, що рівень той після поразок від "Олексндрії" та "Волині" з загальним рахунком 1:6 теж виглядає доволі сумнівним.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp