Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Гетьман Сагайдачний" перебуває на базі НАТО

3 березня 2014 р., 16:44

Флагман флоту фрегат "Гетьман Сагайдачний" зараз перебуває на базі НАТО в Середземному морі, повідомляє прес-центр українського флоту.

"Кораблі українського флоту перебувають в місцях постійного базування, окрім флагмана – фрегата "Гетьман Сагайдачний", який повертаючись з піврічного перебування в Аденській затоці, зараз перебуває на базі НАТО "Суда-Бей" в Середземному морі", - зазначається в повідомленні.

Представники прес-центру також спростували інформацію російських ЗМІ про те, що український фрегат підняв андріївський прапор і що він зараз прямує до Одеси.

Нині всі частини Військово-морських сил, базованих в Криму, перебувають під контролем українського командування.

Нагадаємо, нещодавно Російська агенція РІА Новини запустила неправдиву інформацію про те, що український корабель  Флагман Військово-морських сил України, сторожовий корабель "Гетьман Сагайдачний" нібито вийшов з головної бази Севастополя. 

Такий самий наказ нібито отримали всі інші кораблі ВМС ЗС України, які перебувають на рейді міста, зазначали в агенції.

Як відомо, Рада Федерації підтримала звернення президента РФ Володимира Путіна і дала згоду на введення російських Збройних Сил РФ на територію Криму. Відповідне рішення підтримали 87 голосами всі члени Ради Федерації одноголосно.


Міністерство оборони України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp