Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Засуджений хуліган від міліції не втік

5 жовтня 2015 р., 16:40

Його затримали н6а вулиці у Сваляві.

Закарпатські працівники Державної служби охорони спільно з працівниками Свалявського райвідділу УМВС затримали зловмисника, засудженого до п’яти років позбавлення волі, який перебував у розшуку.

Близько 22 години працівники ДСО здійснювали патрулювання м. Свалява. Рухаючись вулицею Київською, міліціонери звернули увагу на підозрілого чоловіка, який, побачивши патрульний автомобіль, кинувся бігти. Але правоохоронці виявилися спритнішими і затримали його.

Втікача було доставлено до Свалявського райвідділу УМВС в Закарпатті. Під час встановлення особи затриманого було з’ясовано, що 33-річний уродженець Сваляви перебуває у розшуку за скоєння злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України: ч.4 ст.296 (хуліганство), ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, зберігання, перевезення наркотичних засобів).

Крім того, виявилося, що затриманий, згідно вироку Закарпатського Апеляційного суду, від 10.09.2015 року засуджений до п’яти років позбавлення волі.

Наразі за даним фактом триває слідство.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp