Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець зважився на гріх, аби задовільнити власні потреби

21 жовтня 2015 р., 22:00

І Бога не побоявся

За відсутності тещі та колишньої дружини мукачівець викрав зїхнього помешкання 800 гривень, телефон і кухонні ваги. Злодія викрила міліція, за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До мукачівських правоохоронців звернулася 54-річна мукачівка, якаповідомила, що з її помешкання вкрали мобільний телефон, кухонні ваги тагроші в сумі 800 гривень.

Старший дільничний Володимир Магоч встановив, що до скоєння даногокримінального правопорушення причетний зять потерпілої. Дочка із зятемвже давно не проживають разом. Чоловік раз на три місяці навідується додитини. Ніде не працює. Того дня він прийшов до дочки. Вдома в той часнікого не було. Маючи ключі, він безперешкодно зайшов до помешкання,звідки викрав кухонні ваги, мобільний телефон та гроші, які помітив на столику. Після чого пішов геть.

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що крадене вже встиг продати, агроші витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp