Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджету повернуто 2,5 мільйони гривень

28 жовтня 2015 р., 10:42

Закарпатські податківці працюють

Протягом січня-вересня 2015 року економічний ефект від роботи оперативного управління Головного управління ДФС у Закарпатській області в частині протидії розкраданню бюджетних коштів та їх легалізації – 2 млн 551 тис. грн. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 6 кримінальних провадженнях пов’язаних із такого роду злочинами.

В оперативному управлінні ГУ ДФС, нагадують, що серед основних завдань, функцій, які виконує відомство – забезпечення в межах повноважень, передбачених законом, ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів. Крім того, підрозділи Головного управління виживають заходи для виявлення, аналізу та перевірки фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму. Робота з виконання цих завдань триває щоб максимально мінімізувати проблему розкрадання бюджету на рівні витрат, зокрема, під час державних закупівель, тендерів тощо, – наголошують в ГУ ДФС.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp