Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про зміни в системі оподаткування йшлося на семінарі в Берегові (ФОТО)

23 січня 2016 р., 20:00

Платники захід не ігнорували

Чимала кількість платників прийшла на інформаційний семінар, який відбувся у м. Берегово, щоб дізнатися, що чекає на них у 2016 податковому році. Відкрив семінар Петро Дудаш – начальник Берегівської ОДПІ. Керівник інспекції привітав учасників та зазначив, що на подібних заходах є можливість почути з перших вуст про новації податкового законодавства й отримати відповіді на запитання, які виникають під час здійснення господарської діяльності.

 

Під час семінару доповідачі Марта Волощук – голова Ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Закарпатській області та Алла Дацюк – начальник відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області, ознайомили присутніх з низкою змін в податковому законодавстві, за нормами якого працюватимемо, починаючи з 1 січня 2016 року.

Зокрема, платники детально ознайомились зі змінами в адмініструванні податку на доходи фізичних осіб, його ставками, про розмір податкової соціальної пільги та за яких умов фізичні особи зможуть скористатися нею. Окремо лектори зупинились на важливих моментах «Деклараційної кампанії 2016» – про порядок подання та заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

Фахівці також звернули увагу бухгалтерів підприємств та організацій на зміни у сплаті єдиного соціального внеску, а також поінформували про новації для власників нерухомого майна щодо ставок податку на нерухомість, які встановлюють органи місцевого самоврядування, зміни у земельному та транспортному податку тощо.

Відтак платникам повідомлено про останні зміни, що стосуються спрощеної системи оподаткування, зміни в законодавстві щодо ПДВ, податку на прибуток підприємств, акцизного податку та військового збору.

Нагадаємо, що наступний семінар щодо податкових змін для суб’єктів господарювання у 2016 році відбудеться 25 січня у м. Ужгороді. Місце проведення заходу: м. Ужгород, пл. Поштова 3 (великий зал міської ради). Реєстрація учасників з 09:30, початок семінару о 10:00.





Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp