Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ситуація у Сваляві загострюється - Віктор Балога

28 жовтня 2015 р., 14:45

І все це відбувається за мовчазної згоди Києва

Віктор Балога розповів про те, що наразі відбувається у Сваляві.

"Ситуація загострюється з кожним днем, є ризики фальсифікацій і факти використання людей спортивної зовнішності.

В місті вже третю добу триває процес встановлення результатів голосування. На виборах міського голови переміг кандидат від «Єдиного Центру» Іван Микулиця. Його опонентом був діючий мер міста, рідний брат Михайла Ланя - Іван Ланьо, більш відомий в кримінальному світі, як «Осел».

Голосування проходило з численними порушеннями, які фіксували члени команди Микулиці на кожній дільниці в місті Свалява. Станом на ніч 26 жовтня наш кандидат перемагав з відривом в 120 голосів. Але, коли залишилося дорахувати 2 з 8 дільниць, на одній з них відбулося вкидання бюлетенів, в результаті чого Іван Ланьо «випередив» Микулицю на 9 голосів. Коли представники «Єдиного Центру» добилися перерахунку бюлетенів на окремих діяльницях, то розрив дивним чином скоротився до двох голосів.

І тут почалося найцікавіше. Вчора ввечері, коли штаб Івана Микулиці подав заяви в міську виборчу комісію про перерахунок голосів на всіх виборчих дільницях, її оточили близько 100 людей спортивної зовнішності. Не відомо, яку мету вони переслідували – захопити приміщення комісії, вчинити погром, знищити документи?

Факт того, що ні генерал-губернатор Закарпатської області, ні привезений з АТО начальник УМВС, ні нова поліція не змогли цьому нічого протиставити. Все закінчилося тим, що представники «Єдиного Центру» змогли вийти з приміщення лише під супроводом міліції. Людей спортивної зовнішності, як і годиться, міліція не чіпала.

Сьогодні має відбутися перерахунок голосів на всіх дільницях Сваляви. Ризики, що він буде зірваний в силовий спосіб, дуже високі. Надії на те, що влада, в особі керівника ОДА і начальника УМВС, забезпечить законність, дуже не високі. Підозр на те, що влада працює у зв’язці з бандитами, все більше. Хотів би помилятися, але таке враження, що все це відбувається за мовчазної згоди з Києва. Але ми будемо боротися за кожен голос нашого кандидата і зробимо все, що в наших силах, щоб не допустити перемоги бандитів над законом" - йдеться у повідомленні Віктора Балоги.

миша 28.10.2015 18:31 IP: 249.70.43.195
Микульця перемоги з богом

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp