Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті стартував виборчий мультсеріал з пластиліну (ВІДЕО)

25 серпня 2020 р., 08:15

«Місцеві вибори – 2020» у пластиліні. Такий мультсеріал почав виходити на Закарпатті. Готує анімацію Виборча медіамайстерня Ужгородського прес-клубу.

Це вже вдруге прес-клуб реалізує подібний освітній проєкт, щоб у цікавій та доступній формі донести інформацію про виборчий процес. А цього року ще й про новації Виборчого кодексу. Минулого року мульсеріал виходив до президентських та парламентських виборів.

Автобус, який їде не тією дорогою, водій, якого ніхто не бачить, пасажири, яким все-одно, куди їх везуть... Так починається перша серія мультика. А от чим закінчується? Варто переглянути кілька хвилин яскравої анімації з філософським змістом.

Творча група виготовлятиме веселі мультики із серйозним змістом. Виборці ж через ЗМІ отримають зрозумілу інформацію, яка є важливою під час виборчої кампанію і несе крім інформаційного навантаження ще певну освітню місію. В Ужгородському прес-клубі наголошують: у мультиках не слід шукати прототипів когось із кандидатів. Герої чи обставини підібрані таким чином, щоб зміст був зрозумілим не тільки закарпатцям, але й глядачам з інших регіонів. Мультики плануються як просвітницького характеру (кого, куди, навіщо ми обираємо, чому необхідно голосувати і за що ми голосуємо, яка відповідальність за підкуп), так і учасникам виборчого процесу, які висуватимуть своїх кандидатів згідно з новаціями Виборчого кодексу.


Ужгородський прес-клуб

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp