Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали сім’ю з Туреччини

29 жовтня 2015 р., 10:53

Вони якраз перелазили паркан поблизу кордону

Вчора ввечері на ділянці відділу «Ужгород» Чопського закону поблизу україно-словацького рубежу прикордонники затримали 4 осіб. Про появу невідомих в прикордонній зоні охоронцям кордону повідомили місцеві мешканці. З метою недопущення порушення на місце виїхала група реагування.

Про це повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Чотирьох мігрантів прикордонники знайшли, коли ті вже намагались перелізти загороджувальний паркан, в 150 метрах від лінії державного кордону. Порушниками виявилася сім`я з чотирьох громадянян Туреччини. Для з’ясування обставин перебування у прикордонні їх запросили проїхати на відділ прикордонної служби «Ужгород». Там мігрантам надали необхідну допомогу. Під час розмови громадяни Туреччини повідомили, що перебувають в Україні на законних підставах та мають відповідні документи. А от кордон, в обхід пунктів пропуску, вирішили перейти, щоб потрапити до Німеччини.

На затриманих прикордонники склали протокол про адміністративну відповідальність і відпустили до рішення суду. Яка доля чекає на сім`ю з Туреччини – вирішить суд.









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp