Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти УжНУ відвідали бійців АТО (ФОТО)

4 листопада 2015 р., 18:53

Вони пішли у шпиталь.

На факультеті туризму та МК студентську молодь виховують у дусі патріотизму. Цього разу майбутні туризмознавці завітали до Мукачівського військового шпиталю як волонтери. Напередодні студрадою факультету було ініційовано збір коштів на допомогу пораненим бійцям АТО.

 

Тішить, що в період відносного затишшя волонтери закладу на чолі з Андріаною Камінною активно продовжують благородну справу – моральну, психологічну, матеріальну підтримку наших героїв.

Тож студенти не тільки відвідали поранених бійців, поспілкувалися з ними, почастували солодощами, а й мали змогу ознайомитися з тонкощами нелегкої волонтерської роботи зсередини, основними векторами благодійництва на сучасному етапі. Привезли з собою найпотрібніше: засоби особистої гігієни, пральний порошок, станки для гоління тощо.

«Найбільше воїни чекають не на матеріальну допомогу, а на вашу увагу, на листи, дитячі малюнки. Це їхні обереги, це знак того, що їх не забувають, люблять і підтримують», – розповідає Андріанна Камінна.

Такі зустрічі сприяють усвідомленню студентами того, що в сучасних умовах дуже важливо поєднувати зусилля всіх для вирішення питань підтримки наших військових, їх соціальної реабілітації після пережитих випробувань у надзвичайно складних умовах бойових дій на сході України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp