Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кузик про поразку "Говерли"

9 листопада 2015 р., 19:44

Півзахисник київського «Динамо» Орест Кузик, який виступає за «Говерлу» на правах оренди, після матчу з «Дніпром» прокоментував поразку своєї команди.

- Всю гри ми оборонялися, ніякого конструктиву попереду не було. Фактично нічого не створили біля воріт суперника. Будемо розбирати гру, і робити висновки. Для нас результат завжди стоїть на першому місці. Звичайно, хочеться і красивий футбол показати для вболівальників. Сьогодні ми розраховували на позитивний результат, але вийшло так, як є.

«Дніпро» команда з великим ім'ям, яка грає в єврокубках. Тому так і виходило, що ми з ними внічию зіграли кілька останніх матчів. Нічого особливого в цьому немає. Ми переглядали їх гри, в тому числі і матч з «Сент-Етьєном». З одного боку, поразка 0: 3 їх морально надломила, але з іншого - навпаки, на цей матч вони вийшли злими. Виходячи з цього, налаштовувалися відповідно. Але в нашій команді не вистачає досвідчених футболістів, які в іграх з сильним суперником могли б взяти гру на себе, десь притримати м'яч, розгорнути атаку, підказати як краще і правильніше зіграти. Молоді гравці більше налаштовані атакувати, і іноді їм не вистачає досвіду, щоб зрозуміти, в який момент краще трохи «засушити» гру. Ось і виходить так, як сьогодні, - цитує Кузика Спорт.ua. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp