Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ратушняк каже, що вибухи в Ужгороді організувало угрупування Балог

13 листопада 2015 р., 14:02

Так кандидат в мери Ужгорода повідомив через месенджер

Про це Сергій Ратушняк повідомив видання “Трибуна” у сервісі месенджер.

Угрупування “Барва” Балог і братки Андрієви почали підривати і знищувати своїх для звинувачення в цьому опонентів. В прагненні залишити під собою право на пограбунок міського майна і бюджету, Балога висунув на посаду голови міста напарника по кримінальному бізнесу безграмотного і навіть без СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ Андріїва.

Це чи не з тих Андрієвих, що свого часу вбили податкового інспектора в м. Каменець Буська в Львівській області – вагітну жінку – матір трьох дітей. І ховаючись від тюрми втікли до Закарпаття. План Балоги – протягнути до другого туру своїх Чубірка і дебіла Андріїва не спрацював. Тоді вони вдалися до чорного піару, звинувачення опонента в канібалізмі і у всіх гріхах на світі. Завершення цієї канви – відвертий бруд в рекламі на ТВ “Тиса” ( яку очолює ставленик Ледіди) і вибухи в трьох подільників по розносці 500 грн. Мета проста – отримати жертви, краще труп і звинуватити в цьому Ратушняка. Ось так, шановні ужгородці і закарпатці, братки Балоги і Андрієви йдуть до влади. Ось так дебіла без середньої освіти Андрієва Балога саджає в крісло мера. Ви повинні знати про це.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp