Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Погорелов шантажує депутатів?

14 листопада 2015 р., 12:58

Згадав про право вето

Як повідомили у групі "Громадська ініціатива #‎Кірпічка‬", поки що чинний мер м. Ужгород шантажує своїм правом вето депутатів міськради.

За інформацією з достовірних джерел нам стало відомо, що міський голова Віктор Погорелов впродовж тижня шантажує своїх «друзів-депутатів» ветом на дерибанні земельні рішення, прийнятті на ганебній сесії 9 листопада 2015 року. Кілька земельних рішень додатково «оплачених» вціліло та вже передані в роботу реєстраційної служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції для оформлення права власності.

Окрім того, керівника ОСББ «Свожек» Катерину Станкевич викликали в п’ятницю, 13.11.2015 року у міську раду і сказали, що 9 листопада прийняли нарешті рішення про передачу у власність цьому ОСББ прибудинкову територію. Тобто те рішення, якого вони добивались понад 5 років. Потім почали плакатись, що активісти скасовують якісь рішення - ніби не знають які і чому, і наче В.Погорелов може ветувати свої рішення, зокрема і це. На що пані Катерина сказала, що їм не треба рішення на свою користь, які прийняті під мінами, то хай скасовують" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 12 листопада активісти подали до Ужгородського міськрайонного суду позов до міської ради про визнання протиправними усіх рішень ухвалених 9 листопада 2015 року на сесії міської ради.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp