Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові стартував Чемпіонат Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд

25 листопада 2015 р., 16:04

Найцікавіші матчі тільки попереду

22 листопада в Берегові пройшов І-тур Чемпіонату Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд сезону 2015-2016 років.

Про це повідомляє Федерація Гандболу Закарпаття.

У цьогорічному сезоні за звання чемпіона боротимуться тільки 4 команди, а саме: Великий Березний, «ЗУІ» м. Берегово, ДЮСШ м. Берегово, та ДЮСШ «Нарцис» (м. Хуст).

В Першій грі туру зустрілись дві Берегівські команди, більш досвідчена «ЗУІ» Берегово та ДЮСШ Берегово, яка складається переважно із хлопців 16-17 років вихованців місцевої спортшколи. Однак незважаючи на це матч видався цікавим, хоч і в одні ворота. Більш майстерні та досвідченні гравці «ЗУІ» виграли з рахунком 20:12 (13:6).

В наступній зустрічі між собою визначали сильніших команди ДЮСШ «Нарцис» (м.Хуст) та Великий Березний, до речі, в складі останньої третина гравців минуло сезону грали за команду «Варош» (збірна області), що приймала участь у Вищій лізі України. Тому перевага гравців Великого Березного з початку гри була очікуваною і закономірною, рахунок матчу 12:29 (7:14) цьому підтвердження.

В третій грі команді з Великого Березного в суперники дістались представники Берегівської ДЮСШ. Однак вони так само нічого протиставити значно досвідченішим гандболістам не змогли. Великий Березний – ДЮСШ Берегово 25:14 (14:5).

І в заключній грі зустрілись «ЗУІ» Берегово та ДЮСШ «Нарцис» (м. Хуст). В грі місцеві гандболісти з Берегова досить швидко нав’язали власну гру хустянам і в кінцевому результаті перемогли з рахунком 30:21 (17:10).

Наразі найцікавіші матчі тільки попереду оскільки чемпіонат тільки розпочався. Другий тур запланований на 22 грудня в Ужгороді, де команди завершать перше коло змагань.Ще минулого сезону ігри чемпіонату області були чудовим способом протестувати закарпатських спортсменів та з кращих сформувати збірну команду Срібної Землі для участі в Карпатській лізі з гандболу, тому гандбольні традиції краю хоч і на межі зникнення, проте все ж таки існують!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp