Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські каратисти вибороли медалі в Тернополі (Фото)

13 грудня 2015 р., 12:18

Яскравих боїв було чимало

На початку грудня в Тернопільському спорткомплексі «Політехнік» пройшов 7-ий відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті Кушнірика Віталія Богдановича з Кіокушин-кан карате серед чоловіків, жінок у розділах куміте та сінкен-сьобу.

Це традиційний щорічний турнір високого рангу, який зазвичай збирає практично всіх найсильніших спортсменів країни Української Федерації Кіокушин кан карате-до, та інших федерацій кіокушин карате.

Найсильніше враження від змагань, що завершились – їхня масовість, високий спортивний рівень, жорстка конкуренція і прекрасна організація та проведення. Безкомпромісні сутички (особливо фінали) нікого не залишили байдужими, пише Mukachevo.net.

Всього брало участь у чемпіонаті 300 спортсменів з 16 команд. Все це радує і свідчить про те, що кіокушин-кан карате в Україні має серйозні перспективи. Проведені чемпіонати в спортивному плані стають все цікавішими, конкурентнішими, а значить і привабливішими для учасників, їх наставників і, звичайно ж, глядачів. І тут чітко простежується поліпшення роботи клубів у регіонах, а також зростання популярності карате в Україні. Акцент робиться на розвиток горизонтальних зв'язків і клубів в областях, підвищуються вимоги до роботи тренерів, інструкторів і суддів, організаторів клубних турнірів в Україні.

Яскравих боїв у «Політехніці» було чимало. І кипіння пристрастей у залі вляглося лише до кінця суботнього вечора. Зрозуміло, далеко не всі учасники і тренери залишилися задоволені суддівськими вердиктами, особливо тими з них, які виносилися в поєдинках, де визначалися призери чемпіонату.
Спортсмени Мукачівського молодіжного клубу кіокушин-кан карате «Яструб» (тренер - Матьковскі С., І дан)
традиційно представляли наш край на змаганнях, і у надважких поєдинках вибороли 9 нагород:

2 золота :
(Ватага Даніїл 14-15 до 65 кг, Русин Юрій 14-15 до 50 кг.),

5 срібних:
( Ільєнко Микола, Муска Ярослав, Маслов Єгор, Євтушенко Максим та Дяків Сергій )

2 бронзові медалі: (Тютченко Антон, Попович Іван)

З особливою гордістю хочеться відмітити виступи Поповича Івана і Ватаги Даніїла. Так, у категорії Поповича Івана загальна кількість бійців була близько 30 осіб. І тільки постійна наполеглива праця на тренуваннях дозволила гідно вистояти всі відбіркові поєдинки, та гідно виступити на цих змаганнях.

Майстерність Ватаги Даніїла, який в осені здобув титул Чемпіона України з кіокушин карате, не залишив суперникам жодних шансів у визначенні переможця у свої категорії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp