Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець обікрав сусідів і спокійно повернувся додому

3 травня 2014 р., 11:13

Днями за допомогою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 33-річна жителька обласного центру.

Жінка повідомила, що з її квартири невідома особа викрала мобільний телефон «Nokia», який належить її 13-річній донці. Отримавши інформацію про скоєний злочин, інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції негайно взялися до справи й невздовзі розшукали крадія. Ним виявився 36-річний сусід потерпілих, який зайшов позичити викрутку. 

З’ясувалося, що донька заявниці, прийшовши додому зі школи, забула зачинити вхідні двері до квартири на ключ. Чим і скористався злодійкуватий сусід. Він зайшов в коридор чужого оселі, побачив на тумбочці мобільний телефон доньки заявниці, забрав його та спокійно пішов додому, так і не попросивши необхідний йому інструмент... 

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років — зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик. 

Шановні ужгородці! Навчіть своїх дітей дотримуватися певних правил, щобдо вашої домівки не потрапили сторонні особи, тим паче крадії. Та й самі незалишайте ключі від квартири під килимком, на електрощиті, в поштовомуящику або в інших схованках. При виході з квартири завжди закривайтебалконні рами, вікна та кватирки. Не залишайте вхідні двері до помешкання відчиненими, навіть на кілька хвилин, завжди зачиняйте їх. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp