Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Діти-переселенці без свята не залишилися (ФОТО)

20 грудня 2015 р., 14:41

Настрій організували рятувальники

18 грудня, на передодні свята 44 дітей зі Східної України, що на даний час проживають на території м. Ужгород та Ужгородського району отримали подарунки від Святого Миколая. У ролі посланців виступили працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з представниками регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО та громадської організації «Неємія», що в обласному центрі Закарпаття.

 

Розпочався захід з імпровізованого виступу вихованців навчального центру «Неємія», які влаштували для присутніх своїх однолітків святковий концерт, де піснями та колядками дітки прославляли Святого Миколая.

Далі до присутніх звернувся керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак, який подякував діткам за хорошу поведінку та виконав почесну місію Святого Миколая, й роздав подарунки малечі. На завершення заходу всі присутні заспівали колядку Святому.

Як розповів Роман Гудак, - це лише та невеличка частка добрих справ, які рятувальники можуть зробити для людей, котрі через бойові дії змушені були покинути свої домівки й шукати кращої долі.

- На даний час з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО в Закарпатській області розміщено 4055 осіб, з яких 1017 – діти. Ці 44 дитини – це діти-інваліди та члени багатодітних сімей – підсумував Роман Гудак.

Управління ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp