Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські "Товариші" канікули проводять (ФОТО)

31 грудня 2015 р., 12:40

Робота над собою не має перерви.

Змістовно проходять зимові канікули для вихованців Мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш». Незважаючи на непривітну погоду гуртківці відточують свою майстерність на тренуваннях з орієнтування, а між тим здійснюють екскурсії і походи рідним краєм: вже побували в Ужгороді та у Невицькому замку, відвідали парк Шенборнів в урочищі Войводино. А 29 грудня у спорткомплексі «Юність» команда клубу взяла участь у традиційних змаганнях гуртківців Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді з пішохідного туризму «Кубок Діда Мороза».

Цьогоріч цікава дистанція зібрала декілька сотень учасників різного віку, від наймолодших 10-річних туристів, які тільки-но роблять перші кроки в цьому виді спорту, до визнаних 16-літніх асів своєї справи, що вже встигли подолати чимало кілометрів туристськими стежками Карпат і показують високі результати на всеукраїнських змаганнях. Спеціально для початківців досвідчені інструктори провели майстер-клас, тож всі учасники успішно пройшли комбінований маршрут. Навіть новачки, які вперше вдягли страхувальну систему і взяли до рук карабіни, змогли подолати хвилювання, дійти до фінішу і зберегти бадьорість духу. Кращі були визначені за часом подолання дистанції з урахуванням штрафних балів, які присуджувалися за технічні помилки при проходженні етапів. А наприкінці змагань всі учасники взяли участь й у краєзнавчий вікторині.

Канікули тривають! Вже 31 грудня найсміливіші зустрічатимуть Новий рік участю у Новорічному легкоатлетичному пробігу. Стартуватимуть учасники від Ратуші і подолавши 2016 метрів вулицями міста фінішуватимуть біля головної ялинки в центрі Мукачева.

Щиро сподіваємось, що кількість прихильників спорту та здорового способу життя в прийдешньому 2016 році буде тільки збільшуватись. Веселих свят всім і успіхів у Новому році.

{g}





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp