Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бібліотекарям УжНУ не чуже волонтерство

3 січня 2016 р., 13:40

Допомога - понад усе.

Впродовж 2015 року Наукова бібліотека УжНУ відгукнулася на прохання п’яти вишів країни, які змушені були евакуюватися із зони т. зв. антитерористичної операції. На жаль, університети не змогли перевести матеріально-технічну базу й бібліотеку, тому керівництво вишів розіслали листи із проханнями про допомогу.

Бібліотека УжНУ зрозуміла проблеми колег і «поділилися» підручниками та іншими навчально-довідковими матеріалами із Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка (переїхав у місто Старобільськ Луганської області), Донецьким національним університетом економіки і торгівлі імені МихайлаТуган-Барановського (з 2014 року у Кривому Розі), Донецьким юридичним інститутом МВС України (перебуває у Кривому Розі), Донецьким державним університетом управління (переїхав у Маріуполь) та Горлівським інститутом іноземних мов «Донбаський державний педагогічний університет» (евакуйований до Вінниці).

За словами директора Наукової бібліотеки УжНУ Марії Медведь, ужнівці відіслали навчально-методичну та довідкову літературу з іноземної філології, українського мовознавства, літературознавства, історичних та суспільних дисциплін, методики викладання філологічних дисциплін тощо. Відсилали тільки ті книги, яких є велика кількість, проте ця допомога не зашкодить навчальному процесу в УжНУ. Евакуйовані виші раді цим виданням і надсилають листи-подяки.

Іванка Когутич, Медіацентр УжНУ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp