Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Частина перепусток у зону АТО не працює - волонтери

3 січня 2016 р., 19:26

Термін дії не всіх перепусток продовжився автоматично.

Деякі паперові перепустки для перетину лінії зіткнення не працюють з 1 січня 2016 року, незважаючи на офіційну заяву СБУ про автоматичне продовження усіх перепусток, термін дії яких закінчується 31 грудня, повідомляють волонтери Донбас SOS у Facebook.

"Сказати, що це стосується всіх паперових перепусток не можна: волонтерам відомі випадки, коли людям вдавалося без проблем перетнути лінію зіткнення з паперовою перепусткою. 

Також є свідчення, коли з п'яти паперових перепусток, виданих одночасно одній родині, в базу не була перенесена лише одна", - повідомляють волонтери.Відзначається, що волонтери не отримали пояснень на гарячій лінії СБУ і в координаційному центрі при штабі АТО.Волонтери рекомендують попередньо зателефонувати в координаційний центр і уточнити інформацію про наявність даних у базі за номером паспорта та прізвища ((092) 318-05-08; (067) 334-07-95) або оформити перепустку через спеціальний сайт.18 грудня повідомлялося, що СБУ і Держприкордонслужба продовжили термін перепусток для перетину лінії зіткнення.У Донецькій області в п'ятницю, 25 грудня, почав працювати новий контрольний пунктв'їзду/виїзду (КПВВ) "Піщовик", який знаходиться поблизу однойменного села у Волноваському районі.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp