Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юнаки з Тячівщини пішли до війська

6 травня 2014 р., 14:09

У районі здійснюют заходи щодо часткової мобілізації.

Як повідомив військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату, підполковник Веніамін Васільєв, Тячівський райвійськкомат продовжує працювати у посиленому режимі та здійснювати заходи щодо часткової мобілізації військовозобов’язаних. Зокрема, для проходження військової служби за призовом по частковій мобілізації до різних військових частин України відправлено вісьмох військовозобов’язаних з Тячівського району. 

Це юнаки з Тячева – сержант Віталій Осицький та матрос Іван Фоменко (обом – 21 рік), буштинці – 19-річний молодший сержант Іван Пацкан та 21-річний старший солдат Володимир Феєр, старший солдат Тарас Плиска із Ганичів (23 роки), старший солдат Іван Кевешлігеті з Дулова (24 роки). Також до війська вирушили двоє юнаків з віддалених гірських сіл Тячівщини: 21-річний молодший сержант Василь Дінслер з Руської Мокрої та 20-річний солдат Іван Менджул з Комсомольська. 

Наразі вони вдосконалюють армійські знання та навички. – Хотілось би відзначити високий патріотизм чоловіків, які виконують найвищий конституційний обов’язок – захищають Батьківщину, – зазначає Веніамін Васільєв. Також райвійськком зауважує, що з кінця травня по липень включно триватиме призов на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань України. 

Крім цього, продовжується набір добровольців з числа військовозобов’язаних до лав Батальйону територіальної оборони. До лав формування можуть вступати солдати та сержанти до 50 років, офіцери – до 55. Додаткову інформацію можна отримати у Тячівському райвійськкоматі.

tyachiv.com.ua


олександр 25.10.2014 00:08 IP: 113.81.229.37
по перше як би не Васильцюн Мого батальйону взагалі б не існувало .і слава Україні !!!та хвала богу, що такі завзяті люди ще існують!!!! Заступник командира батальйону по роботі з особовим складом 4-го батальйону територіальної оборони.!!!!!по особистих питаннях звертайтеся безпосередньо до мене: майор Тельнов Олександр Юрійович.!!!тел.0958360145

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp