Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Тарасюк став призером всеукраїнського конкурсу спортивних журналістів «Україна олімпійська»

13 січня 2016 р., 15:25

Комісія Національного олімпійського комітету України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» підбила підсумки Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська».

Його мета – визначення найкращих представників мас-медіа щодо популяризації олімпійських ідей та цінностей, висвітлення подій і досягнень в олімпійському русі тощо.

Конкурс відбувався у два етапи: під час першого обласні відділення НОК визначили лауреатів у регіонах і передали роботи переможців регіональних конкурсів на всеукраїнський тур. На другому етапі комісія НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху», розглянувши роботи, визначила переможців.

Приємно повідомити, що серед лауреатів всеукраїнського конкурсу у номінації найкращих спортивних журналістів, посівши друге місце, опинився доцент кафедри журналістики УжНУ, головний редактор університетської газети "Погляд", котрий співпрацює також із обласними ЗМІ, Володимир Тарасюк.

З чим колегу щиро вітаємо!

За інформацією обласних ЗМІ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp