Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники України та Молдови викрили міжнародний канал контрбанди тютюнових виробів

20 січня 2016 р., 12:52

затримано двох членів групи

Співробітники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України у результаті проведених тривалих оперативних заходів у тісній взаємодії із правоохоронцями Молдови викрили та скомпрометували міжнародний канал контрабанди тютюнових виробів до країн ЄС.

Реалізовуючи оперативну інформацію прикордонники встановили, що до протиправної групи, яка намагається організувати незаконне переміщення тютюнових виробів з України до Європейських країн, входять як громадяни України, так і громадяни Молдови. Для проведення спільних заходів по обидва боки кордону співробітники Держприкордонслужби України проінформували відділ кримінального переслідування Інспекторату Поліції МВС Республіки Молдова. Як результат, було затримано двох членів протиправної групи, виявлено та вилучено 50 тисяч пачок цигарок «Marble» на загальну суму більше 15 тисяч доларів США та загалом проведено 12 обшуків в будинках, офісах та складських приміщеннях членів групи причетної до незаконного переміщення тютюнових виробів.

На даний час процесуальні дії направлені на документування протиправної діяльності пов’язаної з незаконним переміщенням сигарет тривають.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp