Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородському суді розглянули клопотання у справі нападу на журналістів М-студіо

20 січня 2016 р., 16:51

Досудове розслідування триває

Сьогодні, 20 січня, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду розглянуто клопотання сторони захисту у справі перешкоджання професійній діяльності журналістів телерадіокомпанії «М-студіо». Клопотання захисників підозрюваного стосувалися надання тимчасового доступу до документів, що підтверджують трудові відносини журналіста, оператора з ТРК «М-студіо» та відповідних документів на відеотехніку, котрі знаходяться у володінні телеканалу, а також відеозапису інциденту, відзнятого оператором регіонального телеканалу.

Клопотання сторони захисту слідчим суддею задоволено не було, в доступі до вказаних документів – відмовлено. Сьогодні, після виходу з нарадчої кімнати, суддею оголошено результат розгляду клопотання щодо надання доступу до відзнятого оператором «М-студіо» й потерпілим у справі, відеоматеріалу. Відтак, у задоволенні вказаного клопотання – також відмовлено.

Разом з тим, розгляд ще одного заявленого стороною захисту клопотання, відбудеться 27-го числа поточного місяця, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Як вбачається з матеріалів кримінального провадження, сторона обвинувачення підозрює громадянина М. в умисному перешкоджання законній професійній діяльності журналістів телеканалу «М- студіо» (частина 1 статті 171 Кримінального кодексу України). Останні, у вересні минулого року, здійснювали відеозйомку сюжету про спір між власниками магазину по вулиці Корзо, що в Ужгороді. Зрештою, невдоволений проведенням відеозйомки громадянин М., заподіяв пошкодження знімальній апаратурі.

Тож, наразі досудове розслідування у справі триває, матеріали кримінального провадження даного злочину й обвинувальний акт до суду не надходили.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp