Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська поліція розшукує "горе-лісорубів"

27 січня 2016 р., 09:03

Від закону не втекти.

Зловмисників, які незаконно вирубували ліс на Іршавщині йМіжгірщині, буде притягнуто до передбаченої законом відповідальності.

У Міжгірську поліцію надійшли матеріали з Національного природного парку «Синевир» про те, що в с.Колочава 45-річний житель села скоїв самовільну вирубку 8 дерев породи бук, загальною масою близько 17 кубометрів. Сума заподіяних державі збитків склала майже 20 тисяч гривень.

Аналогічне повідомлення надійшло в Іршавську поліцію від лісничогоЗагатянського лісництва. Лісник виявив у лісі поблизу села Собатино групу чоловіків, які рубали ліс.


На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що невідомі зловмисники встигли зрубати майже чотири десятки дерев породи бук і граб загальною масою близько 20 кубометрів. Сума заподіяних державі збитків встановлюється. Зловмисників, які незаконно рубали ліс, розшукують правоохоронці.












Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp