Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Банківські шахраї кинули закарпатку в боргову кабалу

4 лютого 2016 р., 20:18

Князєв відправив своїх людей у столицю, щоб скоріше розкрити злочин

Вчора мешканці м.Сваляви та Свалявського району мали змогу поспілкуватися з начальником Управління Нацполіції Закарпаття. Протягом трьох годин Сергій Миколайович Князєв розглянув більше десятка звернень громадян, - повідомляє Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.

Коло питань, з якими свалявчани зверталися до очільника поліції краю, було широким. Розглядалися справи щодо побутових конфліктів, неправомірної зміни меж земельних ділянок, вирішення проблем із несправедливими судовими рішеннями, незаконною вуличною торгівлею тощо.



Кожний випадок вимагав особливої уваги, адже люди зверталися по допомогу чи не з останньою надією. Так, наприклад, із проханням допомоги прийшла пані Марія, місцева мешканка, яка стала жертвою банківських шахраїв. Як розповіла жінка, з її кредитної банківської картки було списано близько 8 тисяч гривень за невідомі їй комунальні рахунки. Гроші потрапили в чужу кишеню. А свалявчанка змушена кожного місяця виплачувати банку відсотки за зняті кошти. Поставлена у безвихідь жінка намагалася розібратися з помилкою, зверталася по допомогу і в Дніпропетровське банківське відділення, їздила і в Київ, проте марно.

Справа обманутої шахраями пані Марії була вирішена на місці: Сергій Миколайович Князєв зобов’язав правоохоронців розслідувати злочин, виїхати в Київ до головного банківського відділення, знайти і притягнути до відповідальності винних і бездіяльних фігурантів злочину. На питання Марії Іванівни, коли і як вона дізнається результати, Сергій Миколайович відповів: «Поліцейські житимуть у вас під вікнами доти, доки не доведуть це діло до кінця».

Кожне питання, з якими приходили свалявчани, очільник поліції взяв на особистий контроль. А громадяни, в свою чергу, дякували за розуміння і плідну співпрацю.

«Я приємно здивована таким людяним ставленням, щирістю і розумінням Сергія Миколайовича до проблем громадськості. У мене нарешті з'явилася надія і віра в те, що в моєму випадку справедливість буде відновлена», - зізналася одна зі свалявчанок наприкінці прийому.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp