Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нарешті «Говерла» вийшла із зимової відпустки

7 лютого 2016 р., 19:32

Збір почався минулого тижня.

З минулого понеділка свій тренувальний збір на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот», що на Ужгородщині, розпочала ужгородська «Говерла».

З достовірних джерел стало відомо, що команда тренується під орудою помічника головного тренера Олексія Величка, а головний наставник В’ячеслав Грозний перебуває в Києві. З колективом працює багато потенційних новачків (усі вони українці), але тренер відмовився назвати їх прізвища. «Старожилів» в Ужгороді залишилося небагато — голкіпер Дмитро Бабенко, захисники Павло Іванов та Павло Кутас, півзахисник Віталій Гавриш і форвард Ігор Худоб’як. Також приїхав динамівський хавбек Віталій Каверін, очікується прибуття ще одного орендованого у «Динамо» півзахисника – Олексія Савченка. Досі немає ясності з вильотом команди до Туреччини на підготовчий збір.

Нагадаємо, що раніше ФІФА заборонила «Говерлі» реєструвати нових футболістів через систематичну невиплату зарплатні гравцям.

Михайло АРДАНИК


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp