Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Говерла» не перемогла в жодному з 3-х матчів у Туреччині

29 січня 2015 р., 13:21

У неділю завершується перша частина підготовки команди до другого кола

Ужгородський футбольний клуб, який проводить міжсезоння в Анталії, уже провів 3 спаринг-матчі. Проте результат невтішний – команда Вячеслава Грозного жодного разу не перемогла.



Стартували ужгородці поєдинком проти казахського «Ордабаси». Матч завершився нічийним результатом 1:1. У складі «Говерли» відзначився Сергій Люлька, який реалізував пенальті.

У другому спаринг-матчі ужгородці зустрілися з китайською командою «Гуйчжоу Женьхе» (Guizhou Renhe FC). Поєдинок завершився поразкою нашої команди 2:4. В ході зустрічі наші футболісти поступалися 0:2, згодом завдяки голам Кравченка та Каверіна зрівняли рахунок. Але в другому таймі підопічні В.Грозного пропустили ще два м’ячі у власні ворота.

А вчора «Говерла» провела третій спаринг проти польської «Ягеллонії» (Белосток).Результат зустрічі – мінімальна поразка нашої команди 0:1. Наші хлопці пропустили гол у завершальні хвилини двобою.

Вже в неділю, 1 лютого завершується перша частина підготовки. А після тижневої паузи з 8 по 22 лютого запланований другий цикл підготовки до весняної частини чемпіонату.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp