Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 500 закарпатських фур можуть заблокувати у Росії

14 лютого 2016 р., 18:13

У "відповідь" протестам на кордоні

Росія призупинила рух українських вантажівок по своїй території в якості відповіді на блокування російських фур в Україні. Про це повідомляється на сайті Міністерства транспорту Росії.
Російський Мінтранс зазначає, що українська сторона не прийняла заходів щодо протидії акціям блокування російських вантажівок і не відповіла на звернення Росії.

"Наразі в різних областях України продовжують залишатися заблокованими понад 100 вантажних автомобілів, понад 500 вантажних автомобілів не можуть в'їхати на територію України з боку держав Європейського союзу, повертаючись в РФ. При цьому тільки за 11-12 лютого 2016 року було забезпечено безперешкодний в'їзд або виїзд на територію нашої країни +1038 українських вантажних транспортних засобів ", - йдеться в повідомленні. У російському міністерстві акції по блокаді називають "грубим порушенням Угоди між Урядом РФ і Урядом України про міжнародне автомобільне сполучення".
В якості заходів у Росія призупинила рух вантажівок з українською реєстрацією на своїй території.

Фактично за неофіційною інформацією більше 500 закарпатських фур можуть виявитися заблокованими в Росії. Наше видання намагалося встановити фактичну кількість закарпатського парту вантажних автомобілів, яки є другим після Києва, але виявляється дати точну відповідь на це запитання ніхто не може. Знову за неофіційною інформацією виявляється на Закарпатті є близько 6000 великовантажних автомобілів в області зареєстровано більше 300 юридичних осіб, які мають в середньому по 15 автомобілів. Якщо додати фізичних осіб, які мають від 1 до 6 автомобілів то виходить досить фантастична цифра.
Що будуть робити закарпатські перевізники, без поїздок в Росію та Середньо Азію поки не відомо.

Нагадаємо, що блокада російських фур на Україні та Закарпатті продовжується.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp