Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

7 тисяч наркотичних пігулок вилучили на кордоні у пункті пропуску "Малий Березний" (Фото)

15 лютого 2016 р., 12:10

Про провезення пігулок повідомили поліцейські

Учора у пункті пропуску «Малий Березний» у Закарпатській області прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками Національної поліції та працівниками митниці запобігли спробі ввезення в Україну великої кількості медичних препаратів наркотичної дії.

Про можливе перевезення заборонених препаратів громадянином України, який повертався зі Словаччини, прикордонників повідомили співробітники поліції. На початку огляду транспортного засобу спільно з представниками митниці на автомобіль «Мерседес» спрацювала службова собака Ніка, натренована на пошук наркотиків. Виявилося, що українець у паливному баку облаштував сховок, в який склав 13 пакунків медичного препарату наркотичної дії «Субітекс». Всього було виявлено близько 7 тисяч таблеток наркотичної дії.

Медичний препарат, прихований від прикордонно-митного контролю, вилучено встановленим порядком та передано на експертизу. По факту затримання проводяться слідчі дії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp