Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Рахова здійняли переполох

19 лютого 2016 р., 21:41

Хтось скаже "марно", але обережність не завадить

Надзвичайна пригода трапилася сьогодні в м.Рахів. Близько 12-ї години на пульт охорони ДСО надійшов тривожний сигнал. Спрацювала тривожна кнопка виклику поліції, встановлена в ювелірному магазині в центрі Рахова.

Коли в ювелірку прибув наряд ДСО, продавець повідомила, що на вулиці біля крамниці лежить підозріла сумка. Жінка припустила, що в ній може бути вибухівка, й натиснула на тривожну кнопку виклику ДСО.

На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група. Територію довкола правоохоронці оточили, людей з ближніх магазинів і будинків евакуювали.

На щастя, в сумці нічого небезпечного не виявилося. Як з'ясувалося, її залишила зранку прибиральниця місцевого «жека». В сумці були особисті речі жінки, які вона й забрала, прибувши на місце, - повідомляє
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.



З одного боку, поліцейські та рятувальні служби мали марну роботу. Та обережність ніколи не завадить, тим паче в наш складний час.

Про всі випадки виявлення підозрілих предметів негайно повідомляйте на 102.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp