Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Афганістані від закладеної при дорозі бомби загинули десятки людей

31 липня 2019 р., 15:57

Близько трьох десятків пасажирів автобуса загинули від вибуху бомби. Ще до 20 осіб отримали поранення.

У західній афганській провінції Фарах вранці в середу, 31 липня, вибухнула закладена біля дороги бомба, в результаті чого загинули щонайменше 28 осіб, повідомляє Радіо Свобода.

"У західній частині Афганістану в результаті вибуху біля дороги бомби загинули щонайменше 28 цивільних - пасажирів автобуса", - йдеться в повідомленні.

За словами представника провінції, в результаті вибуху також отримали поранення 10 осіб. Втім, кількість жертв може збільшитися.

За даними інших ЗМІ, кількість загиблих досягла 34 осіб, ще 17 постраждали.

Зазначається, що серед загиблих були жінки і діти.

Поки що жодне угруповання не взяло на себе відповідальність за напад. Однак відомо, що в цій місцевості активні бойовики Талібану. Придорожні бомби вони використовують для нападів на державних чиновників і силовиків.

За даними Місії допомоги ООН в Афганістані (UNAMA), понад 1 300 афганців були вбиті і ще 2 466 отримали поранення за перші шість місяців цього року.

Напередодні повідомлялося, що в Афганістані під час бою загинули понад 50 талібів. Силові відомства заявили про успішну операцію.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp