Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ребров може очолити "Динамо"

12 травня 2014 р., 08:57

Якщо виграє Кубок України.

Президент Динамо Ігор Суркіс готовий довіритися Сергію Реброву, якщо молодому тренеру вдасться здобути Кубок України. "Зараз хороша обстановка в команді, і я це бачив, адже був кілька разів на тренуваннях. До Реброва з повагою ставляться футболісти, вони його чують. Мені здається, що фінал Кубка України буде лакмусовим папірцем. Повірте мені, при всіх рівних я Реброву теж дам шанс. 

Якщо Ребров виграє Кубок, ми будемо сідати і серйозно розмовляти, щоб він продовжив роботу в київському Динамо. Шахтар перший, Дніпро тримається другим: Турнірна таблиця чемпіонату України 2013-2014 Ребров молодий, у нього все попереду. Нам кажуть, що молодим не треба давати шанс. Я зараз не говорю, що у Реброва динамівське серце, хоча у нього коріння донецьке - я про це не говорю. Кажу про те, що колись було надано шанс багатьом молодим тренерам, які сьогодні зірки. Чому не дати Реброву такий шанс?", - заявив Суркіс в інтерв'ю програмі Великий футбол. Нагадаємо, що на посаду головного тренера Динамо сватають Курбана Бердиєва. 

Зараз обов'язки головного тренера Динамо виконує Сергій Ребров, який грав у Бердиєва в Рубіні, а тренером з фізпідготовки киян є Рауль Руїс Гонсалес Ріанчо, котрий раніше також працював в казанському клубі. Крім того, раніше агент Бердиєва підтвердив, що тренер дійсно отримав пропозицію від київського клубу. Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Ребров стане головним тренером Динамо, якщо виграє Кубок України.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp