Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець залишив свою сестру без грошей

12 травня 2014 р., 09:04

Тепер за це чоловік заплатить трьома роками свободою.

38- річний громадянин обікрав помешкання своєї сестри. В судовому засіданні чоловік повністю підтвердив обставини пред’явленого йому обвинувачення та визнав вину у вчинені злочину. 

Він розповів, що з метою скоєння крадіжки чужого майна, через незачинену хвіртку зайшов на подвір’я будинку його односельчанина і родича, та скориставшись відсутністю власника та сторонніх осіб, шляхом підбору ключа до вхідних дверей проник до вказаного будинку і таємно викрав з гаманця гроші в сумі 400 гривень. 

Він знав, що на час вчинення крадіжки у будинку не буде власників. Раніше він неодноразово був у будинку, так як в ньому проживає його сестра з чоловіком. Викрадені гроші чоловік обіцяв повернути. Своїми діями він скоїв злочин, передбачений ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка чужого майна, поєднана з проникненням у житло). 

Виноградівський районний суд засудив громадянина на три роки позбавлення волі із наданням йому іспитового строку на два роки. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp