Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бурштин, вилучений у Нижніх Воротах, оцінили в 200 мільйонів

4 березня 2016 р., 14:25

А замовника хто зна чи знайдуть тепер

Сьогодні вночі на контрольному посту «Нижні Ворота» Закарпатської області прикордонниками було зупинено мікроавтобус «IVECO» львівської реєстрації. Під час огляду в салоні автомобіля знайшли 60 пакунків по 5 кілограмів кожен, у яких знаходився бурштин. Загальна вага товару – не менше 300 кілограмів. Вартість затриманого вантажу складає близько 200 мільйонів гривень.

Водія було доставлено до Воловецького відділення поліції. Львів'янин розповів правоохоронцям, що вирішив через Інтернет підшукати роботу. Натрапив на оголошення, щодо перевезення товарів. Зв’язавшись із замовником по телефону, домовився про зустріч біля торгового центру у Львові. Як і домовилися, зустрілися за вказаною адресою. Замовник сказав, що потрібно доставити до м. Мукачева кілька комп'ютерів, і за це він заплатить 500 гривень. Адресу, на яку потрібно доставити товар, замовник повинен був скинути додатково через смс-повідомлення. Взявши накладні на комп'ютерну техніку, водій виїхав на Закарпаття.

Поліція сумнівається у щирості слів водія. Триває розслідування. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр), - повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Воловецького відділення поліції. У межах досудового розслідування поліцейські з'ясують походження вилученого «сонячного каміння».








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp