Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві впритул розстріляли собак

4 березня 2016 р., 17:42

Люди не можуть повірити в таку жорстокість

Отруїли, а потім - застрелили! У спальному районі столиці - на Позняках - догхантери жорстоко познущалися з безпритульних собак. Тутешніх чотирилапих люди любили і підгодовували. Мало того, тварини були щеплені й доглянуті, - повідомляє НТН.

Киянка Любов за звичкою несе смачненьке своїм безпритульним підопічним, які живуть поблизу. Та коли побачила своїх чотирилапих улюбленців у калюжі крові - спочатку навіть не повірила. Але собак справді хтось жорстоко вбив.

Любов, киянка:


- Если уж человеческая жизнь ничего не стоит, то собачья, по их мнению, этих живодеров, уродов, по другому не могу сказать. Ну это просто, ну это, нет слов у меня, извините.

Мешканці навколишніх будинків зранку чули дивні ляски, та ніхто не запідозрив, що це звуки пострілів. Про мертвих псів батькам розповіли школярі. Діти натрапили на вбитих тварин, коли поверталися з уроків.

Марина, зоозахисниця:

- Дети кормили этих собак, дети ходили здесь тоже, женщины пожилые, это вообще стресс. А они их в упор застрелили.

На місце безжальної розправи приїхала й керівниця притулку для тварин. Разом із полісменами обстежили місце злочину, та Олександра переконана: далі формального протоколу справа не піде, і вбивць чотирилапих не шукатимуть.

Олександра Мезинова, керівник притулку для тварин:

- Если уже стреляют в черте города по животным, то о чем вообще можно говорить? То есть завтра ребенок пойдет через эту территорию, и кто-то будет стрелять по собакам, и ребенок просто погибнет, или как вообще?

Люди кажуть, що розстріляли сімох собак, а одного пса отруїли. Саме він і вижив.

Рустам Паш'ян, ветеринар:

- Предположительно отравление И.....ом - препаратом, использующимся у людей для лечения туберкулеза.

Ветеринар припускає, що й інших тварин спочатку потруїли, а вже потім цинічно розстрілювали впритул. Отруєний пес одужає вже за кілька днів, та чи не повернуться живолупи завершити свою криваву справу?

Нагадаємо, що 28 лютого в Ужгороді чоловік на осах у людей відрубав голову собаці. Сьогодні йому обрали запобіжний захід. Призначено судово-психіатричну експертизу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp