Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві викрадачі замучили собаку до смерті

29 березня 2014 р., 11:09

Двом породистим собакам - бордоському догу та вижлі молоді злодії накинули на шию зашморг, затисли мотузкою пащу й повели до себе додому.

В Мукачівський міськвідділ міліції з заявою звернувся місцевий мешканець, який повідомив про те, що серед білого дня невідома особа шляхом вільного доступу з двору по місцю проживання викрала його собак. Обидва пси не були зачинені у вольєрі і не прикуті ланцюгами. Коли собаки вибігли на вулицю, їх помітили двоє місцевих мешканців, які захотіли і собі породистих собак. Меншій собачці на кличку Джек хлопці кинули на шию зашморг, іншій, більш лютій, туго затиснули пащу мотузкою і швидко потягнули за собою. 

Того ж дня у пошуках їжі для елітного дога один з хлопців пішов на смітник. Туди ж притягнув і собаку з зав`язаною пащею. Проте несподівано пес впав і перестав дихати. Залишивши мертву собаку на смітнику, 16-річний юнак повернувся додому. 

За кілька днів, завдяки місцевим жителям, які бачили хлопців у той момент, коли вони тягли собак, працівникам карного розшуку вдалось вийти на них. Ними виявились двоє мукачівців віком 16 та 20 років. Старший вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. 

Стосовно крадіїв слідчий міського відділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Вирішується питання щодо відкриття ще одного провадження за жорстоке поводження з тваринами. 

Як розповідають кінологи, тваринами потрібно займатися. Недресированих собак хтось покличе – вони за тим і побіжать. Їх треба навчати так, щоб вони і до людей добре ставилися, і одночасно не давали себе в руки чужим. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp