Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Така жорстокість обумовлена спогадами з дитинства, - ужгородець розповів, чому відрубав собаці голову

4 березня 2016 р., 13:38

Поділилвся думками у суді

Сьогодні, слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду заслухав клопотання Ужгородського відділу поліції про обрання запобіжного заходу підозрюваному у жорстокому поводженні з тваринами.

Так, в судовому засідання, сторона обвинувачення зазначила, що наприкінці лютого ужгородець, перебуваючи напідпитку, відрізав голову собаці за допомогою мачете, чим безжально позбавив її життя. В подальшому, продовжуючи хуліганські дії, помітив відрізану голову до прозорого поліетиленового пакету, який носив по місту близько години.

Підозрюваний, причетність до вчинення вказаного діяння не заперечував. В ході судового розгляду заявив: «Собака мене покусала, через певний час я повернувся, аби покарати її, й відрубав голову». Подібна жорстокість, за словами підозрюваного, обумовлена також спогадами з дитинства.

Заслухавши клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу саме у вигляді особистого зобов’язання, суд врахував позицію прокурора про те, що у відповідності до національного законодавства, застосування суворішого запобіжного заходу, аніж особисте зобов’язнання за вчинення відповідного злочину, не передбачається. Тому вказане клопотання слідчим суддею задоволено.

Отже, підозрюваному, на час проведення слідства та судового розгляду, заборонено виїжджати за межі Ужгорода, а також покладено обов’язок прибувати на кожну вимогу до правоохоронних органів. Судом також попереджено ужгородця, що у разі порушення встановлених вимог, до нього буде застосовано більш суворий запобіжний захід, - повідомляє Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp