Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі на Берегівщині роми влаштували поножовщину. Двоє людей - у важкому стані

5 березня 2016 р., 18:51

Затримали шістьох осіб, серед них були і неповнолітні

Пригода сталась у ніч з 4 на 5 березня. Шестеро берегівських ромів вирішили завітати на дискотеку в село Вари.

Запальна циганська кров вимагала адреналіну. Спочатку причепились до сина місцевого барона і нам’яли тому боки, поки той не ретирувався. Проте цього хуліганам здалося замало і вони затіяли бійку з “білолицими”. Ті опирались і в хід пішли ножі. В підсумку один юнак у важкому стані знаходиться в реанімації, другий з численними ножовими пораненнями – у травматології, третього з гематомами після побиття відпустили додому лікуватись амбулаторно, - пише Голос Карпат.

Отримавши інформацію з медзакладу, працівники поліції під керівництвом начальника одного з відділів майора Степана Кантора ретельно спланували операцію по затриманню зловмисників. Знаючи ім’я одного з нападників, знайшли його батька і залучили його до своїх дій. На той час роми поховалися на узбережжі річки Боржава. На прохання поліціянтів батько зателефонував по мобільному синові і наказав здатися правоохоронцям. Вгамувавши пристрасті, старший ром умовив шістьох учасників бійки повернутися в село і вийти до магазину. Там їх і затримали.

Серед нападників виявилося двоє неповнолітніх, а між старшими – нещодавній засуджений. Останній лише тиждень тому вийшов на волю з буцегарні, де сидів за причетність до вбивства. Тепер йому світить уже серйозніший строк.

Всі зловмисники знаходяться під вартою. Розпочато слідство.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp