Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді можна було побути військовим, і отримати квіти з нагоди свята (ФОТО)

9 березня 2016 р., 08:40

І все це - в самому серці Ужгорода..

Приміряти амуніцію українського вояка, отримати квіти та побажання з нагоди 8 березня нині на Театральній площі Ужгорода змогли понад півсотні закарпаток.

 

Захід організували закарпатські військові за ініціативи військового комісара Ужгородського ОВМК Миколи Журавльова. Приміряти військове спорядження та зробити у ньому фото знайшлося чимало охочих. Дівчата зізнаються: така акція стала приємним сюрпризом, сподобалося отримати квіти від захисників.

Амуніція, яку приміряли закарпатці, належить військовому комісарові, чоловік користувався нею щодня впродовж квітня-липня 2015 року на сході країни. «Це справді важко, доводилося в цьому спорядженні ночувати в окопах, на дахах… Жінки самі відчули що таке бронежилет, не легко у ньому навіть постояти. А наші могутні чоловіки у зоні проведення АТО роблять це щодня», - розповів Микола Журавльов.

До слова, із задоволенням приміряли амуніцію військового не лише жінки, але й чоловіки. Таку ж акцію нині провели і в Чопі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp