Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДНР: У Мінську не домовилися про обмін полоненими

11 березня 2016 р., 19:37

Щодо обміну "25 на 50" так і не вдалося досягти консенсусу, заявили у ДНР.


Консенсусу щодо обміну полоненими між владою України і ДНР за формулою "25 на 50" на черговій зустрічі в Мінську досягти не вдалося, повідомила РІА Новости"омбудсмен" ДНР Дар'я Морозова.

"Від української сторони так і не було відповіді з приводу обміну за формулою "25 на 50". Але ними була запропонована зустрічна пропозиція. Із цієї чисельності був зроблений відбір певних людей в тому самому форматі - "один за двох". На жаль, я не можу назвати зараз кількість, але вони пропонують зробити це поетапно: спочатку обміняти одну партію, потім другу, потім третю", - розповіла вона.За її словами, поки цей варіант розглядається.Вона зазначила, що "дехто з обмінюваних - осуджені, і без актів про помилування від президента їх не випустять"."Але ми сподіваємося на те, що вийде знайти вихід у цьому питанні. Нам не вдалося досягти консенсусу, але це не можна назвати провалом", - зауважила вона.Сьогодні в Мінську проходить черговий раунд переговорів.

Нагадаємо: за підсумками засідання в Мінську 24 лютого, представник ОБСЄ Мартін Сайдик повідомив про те, що ЛНР і Київ домовилися обмінятися заручниками у форматі "вісьмох на чотирьох".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp