Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові відбувся благодійний концерт заради одужання маленької дівчинки (Відео)

12 березня 2016 р., 10:35

Надія тільки на операцію, на яку у батьків немає коштів

Сцена Виноградівського будинку культури заблищала новизною. І тут не заперечиш фактор проробленого ремонту. Приємні візуальні відчуття спочатку дозволи зацінити оновлений зал, а вже тоді – зануритись в атмосферу музики і танцю.

Учасники відомих українських шоу-талантів зробили свій особистий внесок за для одужання донечки військовослужбовця Емілії Матішинець – подарували виноградівському глядачу концертну програму. Саме це дозволило зібрати, як висловилась одна з організаторів заходу Вікторія Колосова, досить пристойну суму – понад 33 тисячі гривень та 100 євро.

Варто зауважити, що до благодійної акції долучились й місцеві художники творчого об’єднання «Мистецька Угоча», створивши експозицію власних картин. 50% коштів від їх продажу стали внеском до загальної благодійної суми. Усі картини продані, - повідомляє Vynohradivnews.

Що ж, схоже наша країна балансує на межі між горем та радістю, між злом та добром, між війною та миром в людських душах, які діляться частиною особистого добробуту з нужденними. Спостерігаєш природну динаміку та якоїсь миті розумієш – Любов та Добро таки рятує світ.

Сьогодні це світ маленької дівчинки, яка ще не усвідомлюючи того робить кожного з нас милосерднішим. Можливо, це саме те "покращення", якого ми в змозі досягти без політиків…

Довідково:

Організаторами благодійного концерту «Почуй мене» стали: Рух підтримки закарпатських військових, вимушена переселенка з Донбасу Вікторія Колосова, благодійний фонд «Виноградів», Арт-кафе «Тотем», Виноградівська РДА та райрада.

Концертну програму підготували та виконали учасники «Голос країни 5» та «Х-фактор-5» – Іван Пилипець, Вікторія Колосова, Лавика, Дмитро Бабак, Марта а також гурт «Фріденс».

Картини надали художники:Карло Керечанин, Василь Гудан, Федір Сільваші, Іван Токач, Валентина Костьо, Іван Гецко та Павло Кутлан.

Надія лише на операцію

Дівчинці поставили діагноз «Двостороння нейросенсорна глухота» (повна втрата слуху).

Донечці військовослужбовця 128-ої ОГПБр, мешканця села Пушкіново, Виноградівського району, півтора року. Дитині необхідна операція, яку треба встигнути зробити до трьох років, в інакшому випадку в організмі пройдуть незворотні процеси. Кохлеарна імплантація коштує 804 тисячі гривень, самостійно зібрати вказані кошти родина бойового офіцера не в змозі. Тому кожна гривня від небайдужих людей допоможе маленькій Емілії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp