Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

800 працівників обласних установ прибрали Закарпаття

12 березня 2016 р., 19:47

Сьогодні на Закарпатті - суботник

12 березня на Закарпатті провели день благоустрою населених пунктів - суботник.

У районах та містах області за участю працівників установ, організацій та підприємств краю привели у належний санітарний стан населені пункти і прилеглі до них території, впорядковували парки, обеліски, кладовища тощо, - повідомили у департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

В Ужгороді, зокрема до участі у суботнику долучилось понад 800 працівників обласних установ та організацій. Прибирали у парку Масарика, Ротарі та у сквері позаду обласної державної адміністрації по вулиці Гойди.

«Особливо хочеться відмітити за проведену роботу департаменти освіти і науки, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури, охорони здоров’я, фінансів, управління пенсійного фонду, молоді та спорту, статистики, державної фінансової інспекції, туризму та курортів, а також культури», - наголошує директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА Едуард Маляр. За його словами, апарат обласної державної адміністрації прибирав одну з набережних річки Уж в обласному центрі.

«Впродовж цілого року кожна п’ятниця на Закарпатті, згідно з розпорядженням керівника краю, визначена санітарним днем, - каже Едуард Маляр. - У районах та містах повинні закріпити відповідальних осіб за населеними пунктами та мікрорайонами та спільно з правоохоронними органами контролювати виконання робіт із санітарного очищення та дотримання правил благоустрою».

Долучитися до очищення Закарпаття та його благоустрою запрошуються всі небайдужі мешканці області. Зробимо наш край привабливим не тільки для себе, але й гостей, - закликають у департаменті житлово-комунального господарства та інфраструктури облдержадміністрації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp