Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Це просто жах! На Красії знущались із молодих спортсменів (Фото)

14 березня 2016 р., 15:38

Гроші важливіші за здоров’я та життя дітей

У мережі Інтернет опублікували шокуючі фотографії з Чемпіонату України на горі Красія, що в Закарпатті.

Попри відсутність умов для проведення Чемпіонату та Кубка України на горі Красія Велокоберезнянського району, чиновники не тільки вирішили таки провести його, але й продовжили програму.

Очевидці та учасники чемпіонату стверджували, що все це відбувалося через те, що один із чиновників з лиждної федерації володіє гірськолижним курортом "Красія" і був зацікавлений у відмиванні коштів. Окрім того, найвище міністерське спортивне керівництво також приїхало на "Красію" і жило в шикарних умовах, тому додому не поспішало, - пише ПроЗак.

І ось в мережі появилися нові шокуючі фотографії з цього чемпіонату, які підтверджують, що умов для змагань не було. Спортсмени понищили інвентар, а окрім того, було багато травм.

Очевидці також опублікували фото розкішного готелю, у якому жило міністерське та спортивне чиновництво.

{g}

Підсумувати все це дійство можна одним коментарем спортсмена-гірськолижника із соцмереж: "Мені от цікава позиція тренерів. Тримати язик в задниці? Навіть фотки бояться виставити! Де та професура яка шастає по Європі? Або спеціалісти по збору і розповсюдженню інформації? Чого мовчите? Що,. подобається як над вами знущаються? Та хрен з вами - над дітьми знущаються! Чи ви там так замазані що боїтеся? За що? Вид спорта "за свої", ви тратите свої гроші і ще скидаєтесь на дядю! Всі мовчать! От так і живем...".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp