Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дармовий телефон у зловмисника пробув недовго (ФОТО)

19 березня 2016 р., 16:00

Лиш декілька годин.

Декілька годин знадобилося оперативникам, аби затримати 18-річного жителя Сваляви, який пограбував свого знайомого, забравши у нього мобільний телефон вартістю 2500 гривень. З повідомленням про пограбування, до свалявських правоохоронців звернувся 17-річний мешканець Тячівського району. Хлопець навчається на 3-ому курсі Свалявського ліцею. 

 

Студент розповів, що після уроків на території гуртожитку він зустрів свого знайомого, колишнього випускника даного вузу. Котрий підійшов до нього і вдарив його ногою по обличчю. Після забрав мобільний, який випав з його кишені та зник у невідомому напрямку. Поліцейські швидко розшукали та затримали свалявця, котрий якраз підходив додому. 

Спочатку 18-річний хлопейь все заперечував, та згодом у всьому зізнався й віддав правоохоронцям телефон. На питання, чому так вчинив, відповіді так і не знайшов. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває розслідування. 
Відділ комунікації в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp