Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородські школярі опинилися у поліції (ФОТО)

27 березня 2016 р., 12:02

Аби побачити роботу правоохоронців з середини.

Учні п‘ятих класів однієї з місцевих шкіл мали змогу побачити роботу правоохоронців Ужгорода «з середини».

 

Вчора працівники Ужгородського відділу поліції влаштували для школярів невеличку екскурсію. Дітки мали змогу побачити, як працюють Ужгородські правоохоронці.

Побували «в серці» підрозділу – в черговій частині, а також в службових кабінетах слідчих та оперативників. Пізніше пройшли в тир, в якому правоохоронці відпрацьовують навики стрільби зі зброї. Там їм показали спецзасоби, які є на озброєнні в правоохоронців, а деякі дали й приміряти.

Потім школярі пройшли до зали, в якій поліцейські проводять службові наради. Там інспектори прочитали їм лекцію щодо профілактики вчинення правопорушень серед неповнолітніх. Після цього експерт продемонстрував учням свої професійні вміння. Найбільш слухачів зацікавила процедура відбору відбитків пальців рук. Кожен з присутніх мав змогу спробувати це на собі, а листочок, на якому діти залишили відбитки своїх пальців, забрали з собою на згадку про проведений день.

Від проведеного часу з правоохоронцями діти залишились задоволеними. Ми завжди раді таким веселим та активним гостям.













Інформація Ужгородського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp