Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівські поліцейські незаконно утримують неповнолітнього

1 квітня 2016 р., 13:45

Прокуратура відкрила провадження

Тячівською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом завідомо незаконного затримання службовими особами Тячівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області неповнолітнього громадянина (ч.1 ст. 371 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, Тячівською місцевою прокуратурою, в ході проведення перевірки законності поміщення та тримання осіб в ізоляторі тимчасового тримання Тячівського відділу поліції, встановлено, що 28 березня поточного року, працівниками Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, в порушення вимог КПК України, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення середнього ступеню тяжкості, незаконно затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ІТТ неповнолітнього 1999 року народження. Санкція вказаної статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років або обмеженням волі на строк до трьох років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp