Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали групу нелегалів з Грузії

1 квітня 2016 р., 16:45

Невдовзі їх депортують додому

31 березня зранку працівники групи швидкого реагування Берегівської поліції за 5 кілометрів від державного кордону з Угорщиною за межами пункту пропуску в смт.Батьово зустріли трьох підозрілих чоловіків кавказької народності.

Як з'ясувалося, це були громадяни Грузії віком близько 30 років. Вони розповіли, що прилетіли в Україну через аеропорт «Бориспіль», а в прикордонне Закарпаття прибули, щоб помилуватися місцевими краєвидами…

Поліцейські передали затриманих прикордонникам, які склали на грузинів адмінпротоколи про порушення правил перебування на території України, зокрема в прикордонній зоні. Після чого цих чоловіків буде депортовано із Закарпаття, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

За те, що громадяни Грузії перебували у 5 км від кордону за межами пропускного пункту, на них складено протокол за ч.1 ст.204 КупАП (Перетинання або спроба перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску). Тягне за собою накладання штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp