Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопські прикордонники затримали шукачів щастя

7 квітня 2016 р., 12:11

Цього разі - із Грузії

Учора прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя», які прямували в обхід пунктів пропуску до країн ЄС, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Трьох невідомих чоловіків кавказької зовнішності, що з’явились у прикордонні, помітили жителі пикордоння та повідомили правоохоронців відділу «Ужгород». В результаті, прикордонники відразу розпочали пошукові заходи та 250 метрів від лінії державного кордону затримали порушників. Ними виявились громадяни Грузії, які при собі мали закордонні паспорти. Чоловіки зізнались, що мали намір незаконно перетнути кордон з метою подальшого працевлаштування в країнах Євросоюзу.

Наразі громадян Грузії затримано для встановлення обставин правопорушення та складено адміністративно-процесуальні документи за ч. 2 ст. 204-1КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp